Fitness

Leerlingen zijn laaiend enthousiast over de fitness lessen van Peter – persoonlijke begeleiding, leuke muziek, functionele oefeningen.

FITNESS met Peter (zonder apparaten of gewichten)

Bij Danscentrum Welkom is Peter van der Veek ook een gediplomeerd fitness instructeur enFitness topsport coach. Samen met een groep enthousiaste dames en sinds kort ook een grote groep heren werkt hij drie maal per week aan alle grondmotorische eigenschappen van het menselijk lichaam – kracht, snelheid, flexibiliteit, coördinatie, stabilisatie en natuurlijk het uithoudingsvermogen.

Alles op je eigen niveau en met persoonlijke begeleiding. Geen nonsens, gewoon lekker werken aan je algehele conditie. Wil je het een keer uitproberen? Een proefles (€10,-) overtuigt je snel van het nut van deze trainingen.

Prijzen

1x per week 30 lessen €265,- p.p.
10 rittenkaart * 10 lessen €95,- p.p.
1 losse les 1 les €10,- p.p.
Onbeperkt * 25 september – 30 mei €385,- p.p.

* U mag gebruik maken van alle lessen Fitness, Zumba en Stretch and flex.

Fitnesslessen, SEIZOEN 2020-2021:

Maandag 9:00-10:00
Vrijdag 9:00-10:00
Zaterdag 9:00-10:00

VOEDING

Naast het fysieke gedeelte van trainen is het ook mogelijk je voedingspatroon onder de loep te laten nemen door Peter. De kwalificatie voor sportvoeding en supplementen staat ook achter zijn naam. De werkwijze van Peter  is confronterend maar zal zeker ook verhelderend werken bij het verliezen van gewicht. Zo wordt er een voedingsanalyse en inspanningsanalyse gemaakt aan het begin van het traject. De uitkomsten van deze analyse vormen dan de basis voor een gedegen advies met daarbij, indien gewenst, een begeleidingsplan.

Personal training met Peter.

Heb je een doel en zoek je iemand om je te motiveren ‘one to one’ ?
Peter kan dat beter dan wie dan ook!  Maak een afspraak en bereik wat jij verdient!

Fitness - Fit!vak